Vrajile

       Vrajile sunt cele mai puternice lucrari magice, facute de mana unei vrajitoare si ele nu pot fi desfacute decat de alte vrajitoare. Adica omul singur, cu puterile lui, nu se mai poate desface dintr-o vraja. Sunt trei cai de a dezlega o vraja. Fie sa stii ce vraja a fost facuta, fie persoana respectiva sa se razgindeasca, iar vrajitoarea sa dezlege legatura blestemata, fie sa porti din vreme un talisman aparator impotriva vrajilor. Eu pot, prin vraja facuta la lumina lunii, la cantat de cocos sau in faptul zilei, sa tulbur facute si nefacute, sa ingenunchez pe oricine, sa ai spulber vointa si sa il fac sa se dea legat de mana puterii mele.

       Vraja poate fi transmisa prin puterea duhurilor, a gandului, poate fi dusa personal ori poate fi data celui menit prin pamant, prin apa, prin aer sau prin foc. Adica prin oricare dintre elementele care sunt in stapanirea unei vrajitoare.

       Orice vraja, insa, nu poate fi trimisa fara a respecta ceremonialul cerut din vechime. Lumea intreaga, cu toate ale ei, facute si nefacute, se afla sub stapinirea vrajitoreasca a sapte mari puteri (scaune ori domnii cum li se mai spune). De aceea, fiecare lucrare ce le este ceruta de vrajitor, trebuie sa fie adresata puterii care o conduce.

       Cele sapte domnii si-au impartit cerul, pamantul si lumea de dincolo si fiecare a primit pentru sine o zi, o noapte, o stea si o planeta.

       Tot asa, pentru fiecare putere in parte, corespunde cate o culoare din curcubeu, cate o insusire specifica, cate un viciu, cate un pacat si o virtute.

       Numele ascunse ale celor sapte domnii ale lumii, care se numesc “incepatorii” magiei albe sau negre. Acestea sunt Anael, Gabriel, Orbiel, Zadiel, Saniel, Mihael si Rafael, iar invocarea lor, chemarea si rostirea acestor nume trebuie sa o faceti cu mare grija si nu in auzul tuturor.

       Intai trebuie sa stiti ca:

 • Samiel este ingerul lui Marte, stapanitorul durerii;
 • Zadiel, cel al lui Jupiter, incepatorul fiintelor omenesti;
 • Orbiel este puterea lui Saturn, salvatorul celor bolnavi prin mirul sfant;
 • Rafael, cel ce are sub puterea lui planeta Mercur, incepator al desteptaciunii si al miscarii;
 • Anael este ingerul lui Venus, cel care stapaneste casatoria si destinul omului in pereche;
 • Gabriel si Mihail sunt puterile de incaput ale Lunii si Soarelui, cei ce comanda apei si caldurii, intunericului si luminii.

       Iata, acum, pe scurt, cateva indrumari de baza pentru a putea lucra cu puterile vrajitoresti. Toate cele ce urmeaza, cautati nu doar sa le cititi, ci sa le memorati bine, pentru ca nu cumva, din neatentie, sa faceti vreo greseala in lucrarile ce le veti incerca. Altfel, mare primejdie va poate astepta. Primejdia vrajilor este aceea ca ele se pot intoarce impotriva rostitorului si facatorului lor, iar uitarea poate aduce dupa sine pierderea puterilor si legarea sufletului in iad. Asadar….ATENTIE MARE!

       Sunt sapte feluri de lucrari vrajitoresti ce se pot face:

 • Vrajile de pedepsire si de ispasire, vegheate de incepatorul Samiel.
 • Lucrarile de ghicire a viitorului si de aflare a marilor mistere, cele ce stau sub semnul Lunii.
 • Lucrarile pentru oameni de stat, pentru marire si ambitie se fac sub puterea lui Zadiel.
 • Vrajile de dragoste, elixirele si filtrele iubirii sunt chemate de ingerul Anael si stau sub puterea planetei Venus
 • Vrajile care cauta adevarul, stiinta si favorizarea insusirilor placute oamenilor se savarsesc sub puterea lui Rafael
 • Bogatia se cere si capata sau se pierde numai sub semnul Soarelui.
 • Si, in cele din urma, cele mai rele, mai grele si mai periculoase lucrari vrajitoresti, cele de blestem sau de moarte sunt cerute semnului lui Saturn.

       Apoi, sa mai stiti ca Rafael este cel ce are pe mana visele si citirea semnelor de orice fel ar fi ele, si bune si rele; Orbiel este cel care cheama asupra lucrarii intreaga putere a Celui de Sus; Mihael aduce adevarul; Anael aduce mila; Samiel aduce dreptatea iar Gabriel aduce viata fara de moarte, secretul tineretii si salvarea sufletelor pacatoase.

 RECOMANDARI DE BAZA PENTRU INCEPATORI

       Vrajile sunt “de lumina”, adica cele facute pe ziua, in lumina zorilor ori in ceasurile bune si “de intuneric”, cele facute noaptea, in ceas rau, cind se cheama demonii si se deschide pamantul.

       Asezati fiecare vraja in ziua anume ursita si descantata. Astfel: sambata si martea trimiteti lucrarile rele, cele de pedeapsa si de chin, blestemele si orele negre. Vinerea lucrarile amorului, iar lunea, miercurea si joia, pe toate celelalte. Duminica nu este bine sa faceti vraji caci este ziua Domnului si ele nu vor fi bine primite. Puteti, in caz de mare nevoie, sa lucrati cu puterile si duminica, dar numai dupa apusul soarelui ori, si mai bine, dupa ce este trecut de miezul noptii.

       Inaintea fiecarei lucrari postiti o zi, spalati-va bine fata si mainile si chemeti de noua ori, cu voce tare, numele puterii respective, careia vreti a-i inchina sau ai cere vraja.

       Nu apelati niciodata la una dintre marile puteri in perioadele cand Marte si Saturn sunt in urcare pe cer, caci acestea sunt planete rele si razbunatoare.

       Este bine ca dupa fiecare vraja sa lasati loc de dezlegare, caci roata vietii se poate intoarce oricand, iar vointele si vrasmasiile oamenilor se schimba cum nici nu va puteti gandi si este mare pacat sa va treziti vreodata inaintea unei lucrari ce a-ti facut-o si nu mai poate fi data inapoi.

       Nu uiati sa va paziti toate cele ce intreprindeti cu descantece de farmece si cu talismane aparatoare ce le voi arata la vremea lor cum trebuiesc facute si purtate.

       Vraja este cel mai bine sa o dati sau sa cereti sa fie data ( adica trimisa, aruncata ) la capete de pod, la rascruci de drumuri, la vederea unei troite parasite, la apa curgatoare ori statatoare si la drumuri de seara, cind au cea mai mare putere.

       Lucrarea legata de vrajitoare puternica nu poate fi dezlegata decat de una de rang cel putin la fel de inalt. De aceea nu incercati sa dezlegati facaturi ce se arata mai puternice decat ceea ce stiti ca puteti, ori unele pe care nu le intelegeti.

       Daca cerinta de a desface o vraja nu va este auzita de la cea de-a treia incercare, nu mai insistati, caci este clar ca nu aveti aceeasi putere cu cea care a urzit vraja.

       Indepartarea vrajilor de propria casa se face cu tamaie barbateasca, cu doua fire de busuioc si de navalnic puse in cruce deasupra usorului usii sau stropind sapte zile la rand pragul casei cu urina de fata mare.

       Vrajile cele mai la indemana de facut, mai ales de catre incapatori, sunt enumerate mai jos.


 

Facutul de Fapt

       Aduce boala in casa si in trupul dusmanului numit

 

Timp de sapte duminici la rand,, stringeti intr-o oala noua cate o cana cu apa, luata din fantana chiar cand se aude toaca la biserica. (Este bine ca oala sa fie de furat, dar daca nu se poate, folositi una cumparata). Tot in aceleasi zile, adunati sapte fire de urzica, rupte cu mana stanga. Urzicile le fierbeti in apa neinceputa, iar in timp ce stau pe foc le vrajiti de trei ori, chemind asa:

 

Drac si ied impielitat

Copitat si incodat

Du-te, du-te, iute, iute,

Intre ochi intre sprancene

De la inima la gene

Fa-i de fapt si de urat

Da-i de dat si de facut.

       Zeama lucraturii o veti arunca in poarta ori in pragul celui ce vreti a-l vraji, asa ca el sa calce in fapt si sa nu mai aiba leac.


Facutul de Legat

       Puteti lega un barbat de casa sau o femeie anume, in asa fel incat sa nu mai aiba ochi pentru altcineva

 

 Pregatiti patru fire de matase, lungi de jumatate de metru, pe care le ardeti cate un pic la ambele capete, la lumanarile albe aprinse in camera magica. Daca aveti ate din perna sau camasa celui caruia i se meneste vraja, este cu atat mai bine. Dupa ce afumati firele, numiti de trei ori cu glas puternic pe cel caruia ai sunt destinate in timp ce innodati inpreuna toate patru firele. Trebuie sa rostiti intreg numele persoanei, adica numele si prenumele (daca are mai multe prenume acestea se vor rosti toate). Descantati apoi tare si clar:

 

Te leg si legat sa stai

Amutit, incremenit

Ca steaua din cer,

Ca apa din put

Injunghiat, incorsetat

In pamant, in trup de om

Din lut si din piatra rea

Pana ce m-oi razbuna

Inima lui…. ( se rosteste intreg numele barbatului respectiv) oi lua.

 

 

       Atele (firele) se trec peste lama cutitului si se pun deoparte. Lucrarea si chemarea se repeta asa cum am aratat mai sus, de noua ori in timp de o zi si o noapte intreaga.


 

Facutul cu Frigarea

       Se face si se trimite celor mai puternici dusmani pe care ai aveti si daca este bine facuta, vraja nu da gres niciodata, iar dusmanul nu se poate apara in nici un fel.

 

Ca si vraja cu cutitul, nu este nevoie ca persoana indicata sa atinga sau sa foloseasca obiectul dat vrajilor. Puterea ei este dusa la departare si cel in cauza nu se stie apara si nu gaseste semn ca ar fi sub lucrarea cuiva.

       Luati un ac lung de otel si incalziti-l la foc, asa ca si atunci cind puneti cutitul. Intr-o oala de pamant umpluta cu apa, nefolosita si neclintita din loc timp de o zi, aruncati o radacina de “untul pamantului” si cinci monede pe care le meniti atunci cand le dati drumul in apa astfel:

 

Una pentru cap,

Doua pentru trup

Trei pentru maini

Patru pentru picioare

Cinci pentru inima si gand.

 

       Lucrarea o veti face doar in primele trei zile dupa luna plina, astfel: infigeti acul fierbinte in radacina plantei magice, de trei ori la rand, spunind:

 

Teapa inteapa,

Peste noua mari aruncata

facut de mana de om

Risipit de neom,

Cu nume de fiara,

Cu trup de balaur

Cum arde focul in vatra

Asa sa-l arzi si tu pe….(numele intreg al persoanei respective)

 

 

       “Facutul cu frigarea” poate fi folosit si pentru a aduce sau a lega un barbat de o anumita femeie. In loc de descantecul de mai sus spuneti urmatoarele, respectind restul ritualului:

 

Teapa intepata

Peste noua mari aruncata

Cum arde focul in vatra

Asa sa-l arzi tu pe…(numele intreg al barbatului respectiv)

Inima lui sa plezneasca

Dupa….(numele intreg al femeii respective) sa se zvarcoleasca

Si nimic sa-l ostoiasca

De-ar crapa, de-ar plezni

Doar cu… (numele femeii) sa poate trai

La….(numele femeii) sa-l aduci

Pe roti, pe butuci

Iute ca gandul, repede ca vantul.

 

       La sfarsitul fiecarui descantec, stropiti cu cate o gura de apa varvul tepusei pe care il infigeti apoi in pamantul din fata usii.

Este una dintre cele mai puternice jrai din magia alba pentru ca ea estefacuta de trei ori si trecuta prin apa, foc si pamant.

No comments

Leave a Reply