Proiecții Astrale

Tehnica de proiectie astrala (decorporalizare)
dedublare

Pentru inceput, trebuie sa stapanesti Memorarea Viselor. Altfel este posibil sa reusesti o proiectie astrala si sa nu iti mai aduci aminte.
Apoi, pentru a te obisnui cu starea de constiinta imateriala, este bine sa ai experienta unui Vis Lucid pentru a putea stapani in totalitate proiectia astrala.

Inainte de exersare trebuie sa rostiti obligatoriu mantra ocrotitoare:

Sa fie Lumina si pace in ceruri
Sa fie pace in Adancuri
Sa fie pace pe Pamant
Sa fie pace pentru toate fiintele
Sa fie fericire pentru toate fiintele
Sa fie bucurie pentru toate fiintele

Se spune ca toti aceia care au rostit aceasta mantra in cel de-al doilea razboi mondial ,au supravietuit.

Intindeti-va pe un pat neted ,tare si fara perna,cu capul spre nord.Respiratia superficiala.Timp de 3-5 minute concentrati-va raza gandului asupra bazei conului chakrei manipura.in acelasi timp,trimiteti energia externa prin ambele maini spre varful conului chakrei,dirijand energia in sensul acelor de ceasornic spre baza acestuia.Cand simtiti o suprasaturare(aveti senzatia ca si cand conul chakrei este precum o minge umflata puternic sau ca au loc vibratii puternice si neplacute) uniti varfurile degetelor pentru 5-6 secunde,apoi intorceti-le in pozitia initiala (paralele cu trunchiul).

Folosind autosugestia,deschide-tiva ecluza sugestionala prin formula “fiecare cuvant ,fiecare gand al meu va fi usor receptionat de catre psihic,bioenergosistem si se va indeplini”.Timp de 15-20 minute uitati-va in sus (de exemplu la tavan) si concentrati-va atentia asupra unui singur gand:”Corpul meu subtil astral poate usor ,fara greutate sa se desprinda de corpul meu fizic grosier”.Repetati pana cand acest gand se impleteste cu dorinta voastra arzatoare intr-un tot unitar.Primul semn este o usoara vibratie acorpului.Apoi,comutati ochiul mintii (nu luati privirea de la tavan ) asupra invelisului vostru astral ( de culoare galbena ,unit cu manipura)timp de aproximativ 3 minute.Vizualizati-l cu claritate (mental.). In acelasi timp autosugestionati-va cu formula”corpul meu astral conduce usor corpul grosier.Materia grosiera se va desprinde usor,la dorinta mea,de cea subtila.Corpul meu astral devine acum de o mie de ori mai puternic decat cel fizic si il pot transmite usor la orice distanta,apoi il pot intoarece usor.Vointa mea dirijeaza usor astralul”.

Efectuati o puternica trimitere de energie di chakra manipura spre invelisul astral.Prin efort de vointa si dorinta puternica (dar fara supraincordare fizica) separati incet corpul astral ,ridicati-l pana al tavan,rostind de trei ori formula de autosugestionare:”Am invins forta gravitationala a Pamantului”.Veti simti o impingere usoara si dublura voastra astrala se va afla langa tavan.Apoi,daca ,doriti puteti trce prin perete,puteti sa va inaltati spre stele…Legatura dintre invelisul astral si cel fizic se pastreaza in permanenta.Ceea ce vede invelisul vostru astral vede si cel fizic.Transmiterea informatiei se realizeaza prin canalul bioenergoinformational.

Daca veti simti extenuare,intoarceti imediat invelisul vostru astral.Atunci cand astralul vostru este puternic slabit,prin forta gandului(deoarece controlul trebuie sa fie permanent) deschideti “ecluzele”de la varfurile degetelor,directionati energia spre manipura incarcand-o si trimiteti un puternic flux de energie astralului.
In primii 2-3 ani ,atunci cand efectuati acest exercitiu,langa dumneavoastra trebuie sa se afle obligatoriu un profesionist,un maestru,pentru a fi in siguranta.Altfel,exista pericolul de a nu intoarce corect invelisul astral sau, si mai periculos,de a nu-l intoarce deloc,ceea ce echvaleaza cu moartea fizica.Invatati sa va controlatisi,in primii ani, nu indepartati astralul la distante mari.

Avand in vedere ca in planul astral orice gand se indeplineste instantaneu trebuie sa avem un cotrol absolut asupra gandurilor.De multe ori celor incepatori in momentil desprinderii de corpul fizic le apare o stare de frica (de cele mai multe ori cea de a muri).Daca se intampla sa aveti o stare de teama cel mai indicat este sa rostiti numele maestrilor iluminati(Isus de exemplu).

Pot sa mai spun din expetienta ca mantra Aum Govindaya namah ,m-a salvat in momentul cand am fost in prezenta unei entitati malefice din astral (la rostirea mantrei pur si simplu ea a disparut odata cu frica mea).Mantra este o mantra de protectie va asigur.

Urmatoarea piesa are implementata in ea frecventa corecta pt a va induce proiectia astrala.Sunetele din background sunt ca o apa si da sentimentul de plutire cand piesa e ascultata cu casti.Piesa este foarte relaxanta dar tehnologia undelor cerebrale implementata in piesa nu va lasa corpul sa adoarma.

http://www.occult.ro/audio/portal.mp3

Pentru ca piesa sa aiba un efect mai rapid,ascultati-o cu casti.

succes si nu uitati sa aveti o minte calma inainte de tehnica(nu mancati inainte cu 2-3 ore de a o face).Totul consta in concentrare si constientizare.Eu ma dedublez usor acum ,vizualizandu-ma plutind deasupra corpului meu fizic ,intins.Cam 20-30 min de concentrare intensa,dar nu fortata, asupra acestei vizualizari produce garantat dedublarea.Dar nu va aruncati la acesta mai intai.Faceti-o pe cea descrisa in detaliu

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Magie și vrajitorie | Din 2000 Cel mai bun Portal, poate singurul! - […] Proiectii Astrale […]

Leave a Reply