Magie Albă – Vrăji pentru începători și avansați

Un loc sacru in care poti gasi textele magice pentru nevoile tale…

Intimplator, cautand prin biblioteca mea am dat peste o carte scrisa de CIRESICA una dintre marile noastre vrajitoare (Nepoata Vrajitoarei “Mama Omida”)  pentru care, eu unul, am un profund respect. Nu contest nici o clipa puterea dansei in arta magiei si chiar sunt sigur ca este una dintre adevaratele vrajitoare ale noastre care poate face vraji pline de “har” de la Dumnezeu si nu este o impostoare care alearga dupa bani si dupa alte bogatii. Le are deja. De ce imi permit sa public aceste documente aici?….pentru ca la sfarsitul acestei carti Dna. Ciresica scrie…..

       ” Cititorule, poti face cu aceste pagini ce vrei, dar dupa ce le vei citi nu vei putea nici sa le uiti, nici sa le dispretuiesti. Daca ai avut indrazneala sa deschizi aceasta carte si daca vrei s-o urmezi pana la capat, trebuie sa stii ca ea poate face din tine un rege sau un smintit. Daca esti puternic, ea iti va fi sprijin la nevoie,m daca esti curat, iti va fi lumina, iar daca esti intelept, ea va fi coroana intelepciunii tale. Puterea vrajilor mele, taria magiei albe se afla in aceasta carte. Ea in sine este un talisman ce va poate feri de multe rele care pandesc din zona oculta a existentei noastre”

                                                                                                           CIRESICA

….motiv pentru care nu am stat pe ganduri, vazind ca cererea de texte magice este foarte mare, si m-am hotarat sa public jrajile si modul de “construire” in acest capitol. Pentru Dna. Ciresica nu pot face decat un singur lucru si anume sa-i public adresa:

Orasul Buftea

Str. Padurii nr.3


  Bine ai venit in pagina de texte pentru vraji. Pentru cine nu are experienta in arta compunerii textelor pentru vraji, un cuvint de atentionare….aceste pagini contin texte despre Magie Alba, Neagra si Gri. Magia Neagra este pusa in aceasta pagina doar cu scop educational. Cei care doresc sa practice Magia Neagra trebuie sa inteleaga legile Universului….Ce pleaca de lunga noi se poate intoarce linga noi! Daca trimiti diavolul afara se poate intimpla sa se intoarca si sa-ti bata la usa.
     Da este si magie Gri! Magia Gri este magie Alba intoarsa in magie Neagra. Sa spunem ca faceti o vraja pentru a obtine bani, dar o luna mai tirziu cineva drag va moare si va lasa mostenire niste bani. Ceea ce la inceput a vrut sa fie Magie Alba era de fapt Magie Gri care s-a transformat in Magie Neagra. Vedeti? Magia Gri este magia care poate transforma Albul in Negru. Chiar daca nu intentionezi sa vrajesti pe cineva este posibil sa o faci., va trebui sa accepti responsabilitatea Karmica. Inca odata…Ce pleaca de linga noi se poate intoarce linga noi! Deci sa-i dam drumul…


Ce vrei de fapt
?
Tineti minte…aceste magii sunt adunate de prin tot internetul si de prin carti foarte vechi de magie ce le am in biblioteca personala asa ca nu-mi trmiteti e-mailuri cu referire la textele date!

CEEA CE TREBUIE CUNOSCUT INAINTE DE A INCEPE ORICE FEL DE VRAJA!!!

Sfaturi de baza pt. incapatori

Pentru toti incepatorii, care vor patrunde pe tarimul vrajitoriei. Tineti minte legile ce trebuie sa le respectati si pe care nu le veti scapa din vedere nici o clipa.

 • Nu folositi magia pentru razbunari
 • Nu folositi nimic nepermis in ziua duminicii, inainte de apusul soarelui
 • Inainte si dupa vraja, faceti o rugaciune
 • Nu spuneti nimenui ceea ce va dezvaluie ingerul pazitor
 • Nu folositi cuvinte pe care nu le intelegeti
 • Nu cereti spiritelor sa faca rau
 • Curatati totdeauna locul, maturindu-l de sase ori, in sase directii diferite
 • Nu mancati carne inainte si dupa vraja
 • Curatati-va corpul si hainele
 • Trei zile inainte de ritual, nu dormiti cu nici un chip in timpul zilei
 • Feriti-va inainte sau intre vrajitorii sa atingeti un om mort sau un muribund
 • Toate descantecele le veti spune clar, cu voce tare.
 • Nu ridicati tonul niciodata in timpul descantecului
 • Daca spiritul va spune ca o anume vraja nu trebuie facuta, nu o faceti si nu repetati cerinta facuta, vreme de sapte zile.

Unelte Trebuincioase

       Pentru a purcede la orice fel de actiune de magie, trebuie sa aveti anumite instrumente. Ele vor fi descantate inainte de folosire, stropite cu apa magica, cu sare si cu cenusa, unse cu ulei sfant si suflate de patru ori cu aer din propria suflare. Multe sunt sculele unei vrajitoare. Multe sunt cele de care se foloseste pentru a descanta si a face farmece, dar putine sunt cele care sunt vazute de ochii profanilor.

       In functie de farmec sau vraja trebuie sa ai…….

 • fusul – din lemn de cires sau de paltin, lucrat de mana si neatins de scula de fier
 • lingura de lemn – care poate sa fie noua sau veche
 • ghiocul – pe care vei invata sa-l asculti
 • un lacat nou cu trei chei – pentru legari si dezlegari
 • o sfoara din fir de urzica – subtire dar rezistenta, cu o lungime de cel putin doi metri
 • foarfeca cu maner de argint
 • oala de lut noua – pentru apa neinceputa
 • un cutit cu varf – numai cu maner din lemn, despicat la lumina lunii. Cutitul, unul din instrumentele de baza ale vrajitoarelor, nu trebuie sa vada niciodata lumina soarelui
 • sare si grau neincoltit, luate de la priveghi
 • o pungulite cu pamant – pamantul sa fie luat de la capul gropii sapata pentru o fecioara
 • aripa de peste – pe care vrajitoarele o folosesc pentru intoarcerea farmecelor date pe ape
 • os de pisica neagra – pentru intruparea celui nevazut
 • dinte, os si unghie luate de la mort – pentru ducerea si aducerea inapoi a farmecelor facute la marginea dintre lumea asta si lumea cealalta
 • osul din capul pieptului (iades) de la un cocos negru, fara pana alba, care sa fi implinit un an, dar nu mai mult de un an si jumatate
 • furca cu doi dinti – care este intepatoarea spiritelor (magie neagra!!!)
 • vartelnita – locul de la portile iadului

       Vrajitoarele descinta toate acestea, peste foc, la miezul noptii, cind se aude primul cantat al cocosului la vartelnita. Adica intr-un loc unde sunt vartejuri pe o apa curgatoare. Aceste locuri sunt putine si stiute de vrajitoarele care au trecut de rangul intai.

       Pentru incepatori nu este recomandat cu nici un chip a merge la vartelnita, caci este unul dintre cele mai periculoase locuri ale magiei albe si negre. La vartelnita, la incurcatura de ape, se lucreaza numai cu duhuri si trebuie mare putere pentru a le stapani. Nici o iota din ritual nu trebuie uitata sau sarita, iar intre primul si al treilea cant5at de cocos, totul trebuie sa fie terminat, in tacere si fara nici o vorba in plus. Asta pentru ca la vartelnita, in aceste locuri speciale, portile iadului sunt cele mai aproape de lumea aceasta si a le tulbura deschiderea sau a gresi chemarile poate sa insemne sfarsitul pentru un nestiutor in ale magiei.

       De vartelnita se folosesc rar chiar si marile vrajitoare. Si numai in anumite nopti, cind portile se deschid si cand vraja are putere de noua ori mai mare, iar Lumina si Intunericul se afla in pace si in echilibru intre lumea aceasta si cea de dincolo. Acolo, la portile iadului, se fac in secret marile ritualuri ale magiei negre, se trimit blesteme si se cer dezlegarile cele mai grele. Aici se fac vrajile cu argint viu, cu foc si cu apa, vrajile de dezlegat si cele care nu mai au intoarcere. De aceea, nici unuia dintre incepatori nu-i este permis sa patrunda in preajma vartelnitei si nu este recomandata sub nici un chip folosirea sau cautarea ei de catre acestia.

Unde si cu ce se fac lucrarile vrajitoresti?

       Incepeti prin a va pregati o camera libera, care va folosi numai pentru aceste lucrari. Peretii vor fi albi si este necesar sa stiti incotro este vestul si estul, nordul si sudul. Centrul camerei va fi gol, pentru trasarea cercului magic.

       Masa pe care vor fi asezate instrumentele descantate nu poate fi din metal si nu poate contine metal, fie chiar cuie, suruburi sau incuietori pe la sertare. Acoperitoarea mesei trebuie sa fie obligatoriu din panza alba si nicidecum din plastic sau alte materiale, iar in camera se va afla neaparat si o oglida mare.

       Acum puteti trece la alegerea instrumentelor asa cum au fost aratate mai sus. Timpul in care le veti procura depinde de hotararea ce-o aveti de a practica magia. Cele descrise sunt sculele cel mai des folosite la descantece si vraji, dar nu este obligatoriu sa le aveti pe toate.

       Cand pregatirile sunt gata, toate acestea trebuie descantate si ursite in numele unui spirit puternic ce va va fi de ajutor in lucrarile ce le veti intreprinde. Se dau deoparte instrumentele din lemn de cele de metal, din lut ars ori nears, fire toarse, urzeala ori din alte materiale. Toate acestea se acopera apoi cu o panza mare alba si se lasa nemiscate doua zile si doua nopti, timp ce il veti petrece postind si rugandu-va. Ogilnda trebuie si ea acoperita in tot acest timp, pentru a fi ferita de influente rele.

       Pe masa, veti pregati un vas de sticla cu sare marina cat mai pura si cu cenusa de lemn. In cea de-a treia zi, cea in care veti ursi toate sculele, aduceti din afara casei un vas cu apa, de la o fantana din care nu s-a scos in acea zi apa ori de la un izvor. Daca este posibil, faceti acest lucru inainte de rasaritul soarelui. Apa trebuie sa fie neprivita si nevorbita sau, cum se spune sa fie neinceputa. Pentru aceasta, pe tot drumul catre si de la locul din care luati apa, nu vorbiti cu nimeni, pe oricine ati intalni. Vasul trebuie dus si adus numai cu acoperiotare din panza sau lemn. Vasul cu apa va fi pus in camera pregatita si se lasa neclintit, pina la apusul soarelui.

       Acum este momentul sa incepeti.

       Intreaga masa se descopera de panza de pe ea, iar apa la fel. Aprindeti sapte boabe mari de tamaie, apoi puneti mainile deasupra vasului cu apa si suflati de trei ori peste ea, peste sare si peste cenusa. Apoi se descanta in felul urmator:

Ursirea uneltelor magice

Foc, Pamant, Aer si Apa

Binecuvantate fiti

Semn al leului si al cerului

Semn al tuturor celor de sus

Binecuvantate fiti

Luna, ispita noptii

Intuneric si lumina

Binecuvantate fiti

Nord si sud si est si vest

Verde, rosu si violet

Alb si negru,

Binecuvantate fiti

Puteri din est

Puteri din vest

Puteri din nord

Puteri din sud

Binecuvantate fiti

Stalpi de potop si stalpi de foc

Sangele pamantului

Adorat si invocat

Binecuvantate fiti

Inalt si adinc

Apa si pamant

Binecuvantate fiti

Acum si pururea si-n vecii vecilor

Amin!

 

       La sfarsit faceti pe sticla oglinzii o cruce mare cu degetul inmuiat in ulei de masline si aprindeti candela. Acum, toate instrumentele magice pot fi folosite la tot ce veti intreprinde.

 

 

Talismane Farmecele Deochiul Vrajile Descantecul
pentru protectie Cum se fac Ce este si cum se face Texte si Descrieri Cum sa scapam de lucrarile facute asupra noastra
Ierburi vrajitoresti Dezlegari si Desfaceri Leacuri si vindecari vrajitoresti
Talcul lor Scapa de Vraji Cum se fac

 

 

Nota: Textele Magice sunt redate dupa vrajile marilor vrajitoare care au avut bunavointa sa impartaseasca din vastele lor cunostiinte. Eu le-am luat din carti vechi si sincer nu stiu toate numele celor care le-au conceput pentru ca multe nu le-au semnat. Oricum, le multumesc fara sa le cunosc.

Leave a Reply